Timo Soini kommentoi Teuvo Hakkaraisen selkkausta

Uutinen kertoo entisen perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soinin kannanotosta perussuomalaisten toimiin, jossa puolue syrjäyttää tiettyjä ihmisiä. Tällä kertaa kyseessä oli Teuvo Hakkarainen, jota puoluehallitus ei hyväksy kesäkuun EU-vaaleihin.

Timo Soinin mukaan itse perussuomalaiset vihjaavat sisäisiin ja salaisiin syihin. Perään hän toteaa, että “eihän tuommoiset salassa pysy” ja pohtii voisiko olla, että Teuvo Hakkarainen heitetään pihalle, jotta saadaan tilaa jollekin muulle. Hakkarainen on kuitenkin toiminut jo kahdeksan vuotta eduskunnassa. Siltikään Hakkaraisella ei ole ollut valinnassa minkäänlaista mielipidettä tai edes puhe oikeutta ei ole annettu. Mielestäni tämä on outoa, että kauan työssään toiminut kaveri saa potkut ilman, että saa edes oikeutta puhua ja vaikka Soini sanoikin, että Teuvon kaltaisia työntekijöitä on monia niin herralla on kuitenkin kokemusta monen vuoden verran. Ehkäpä perussuomalaiset haluavat riveihinsä hieman nuorempia kavereita. Todellista syytä ei ole tuotu julki, mutta mielestäni näillä tiedoilla aika brutaalia ja kenties tyhmää. Soini kuvaa asiaa sanomalla “aikamoisen pommin omille näpeille laukaisivat tällä”

Soini itse epäilee syyksi perussuomalisten työmiehen Matti Putkosen eläkkeelle jäämistä, jonka johdosta perussuomalaiset karsivat tai muokkaavat ryhmäänsä. Matin aikana oli Soinin mukaan tiettyjä kriteerejä, joilla ihmisiä valittiin puolueeseen.

Soinin mukaan perussuomalaiset joutuvat pian murtumaan eivätkä he pysty perustelemaan syytä toiminnalleen jolloin he paljastavat syyn miksi eivät laita Teuvo Hakkaraista ehdolle kesän EU vaaleihin. Olen Soinin kanssa samoilla linjoilla tässä asiassa, sillä salaisuudet eduskunnassa ja puolueissa eivät pysy salassa ikuisesti. Joku ne saa joskus selville ja julkistaa kansalle esimerkiksi median avulla.

Timo Soini kommentoi Teuvo Hakkaraisen selkkausta: "Aikamoisen pommin omille näpeille laukaisivat" (iltalehti.fi)